Infonett Røros AS - Infonett Røros

Del 1 av 3

Bestillingsforespørsel TV privat

Dette skjemaet er ikke en bindende bestilling, vi vil ta kontakt for å avklare om / hvordan vi kan levere våre tjenester til deg.
Du må skrive fornavnet ditt!
Då må skrive etternavnet ditt!
Du må oppgi fødselsdato
Du må oppgi gate / vei. Hvis du ikke har dette, oppgi gårds- og bruksnummer her.
Då må oppgi postnummer og -sted
Invalid Input
Dette gir deg de til enhver tid tilgjengelige kanalene i den analoge grunnpakken. Kanalutvalget kan endres uten varsel, både i antall og hvilke kanaler du får. De analoge kanalene kan benyttes på flere TV'er i huset uten tilleggsutstyr.
Dette er vår beste boks, i tillegg til alle funksjonene i standarddekoderen får du her mulighet til å ta opp fra tre forskjellige kanaler mens du ser på en fjerde! Denne boksen har også en mengde andre funksjoner for en god TV-opplevelse. Prisen er kr 3490.
Med vår standarddekoder får du alle de digitale kanalene i grunnpakken, samt tilgang til ekstra kanalpakker, filmleie og musikk fra WiMP. Ved å koble en ekstern lagringsenhet (minnepinne / harddisk) til boksen kan du også ta opp programmer. Prisen er kr 1690.
Med en kortleser for TV-apparater som er forberedt for dette får du tilgang på hele den digitale grunnpakken samt muligheten til tilleggspakker. Noen TV-apparater har oggså innebygget mulighet for opptak av disse kanalene. Prisen er kr 490.
Du må oppgi et telefonnummer
Du må oppgi en e-postadresse
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Vi gjør oppmerksom på at du kan bli kredittsjekket i forbindelse med din bestilling.
Ugyldige data